Nenáročný pikantní salát z ředkviček a okurky
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 3 lžíce ocet rýžový
- 1 lžíce krupicový cukr
- pár kapek sezamový olej pražený
- 2 jarní cibulka, jemně nakrájená
- 1 okurka velká, podélně rozpůlená
- 300 g ředkvičky, nakrájené na plátky
- malá hrst koriandr čerstvý, listy
Postup přípravy
- KROK 1
Ve velké míse smíchejte rýžový ocet, cukr, sezamový olej a jarní cibulku.
- KROK 2
Pomocí lžičky vyškrábněte semínka okurky a poté nakrájejte na půlměsíčky. Vmíchejte ji do zálivky společně s ředkvičkami a na závěr posypte koriandrem.