reklama

  • 3 lžíce ocet rýžový
  • 1 lžíce krupicový cukr
  • pár kapek sezamový olej
    pražený
  • 2 jarní cibulka
    jemně nakrájená
  • 1 okurka
    velká, podélně rozpůlená
  • 300 g ředkvičky
    nakrájené na plátky
  • malá hrst koriandr čerstvý
    listy

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal68
  • tuky4g
  • nasycené1g
  • sacharidy7g
  • cukry7g
  • vláknina1g
  • proteín1g
  • sůl0.04g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve velké míse smíchejte rýžový ocet, cukr, sezamový olej a jarní cibulku.

  • krok 2

    Pomocí lžičky vyškrábněte semínka okurky a poté nakrájejte na půlměsíčky. Vmíchejte ji do zálivky společně s ředkvičkami a na závěr posypte koriandrem.

reklama
reklama
reklama
reklama