Nenáročný pikantní salát z ředkviček a okurky
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 3 lžíce ocet rýžový
- 1 lžíce krupicový cukr
- pár kapek sezamový olejpražený
- 2 jarní cibulkajemně nakrájená
- 1 okurkavelká, podélně rozpůlená
- 300 g ředkvičkynakrájené na plátky
- malá hrst koriandr čerstvýlisty
- kcal68
- tuky4g
- nasycené1g
- sacharidy7g
- cukry7g
- vláknina1g
- proteín1g
- sůl0.04g
Postup přípravy
krok 1
Ve velké míse smíchejte rýžový ocet, cukr, sezamový olej a jarní cibulku.
krok 2
Pomocí lžičky vyškrábněte semínka okurky a poté nakrájejte na půlměsíčky. Vmíchejte ji do zálivky společně s ředkvičkami a na závěr posypte koriandrem.