reklama

  • 100 g nadýchaný krémový sýr
  • 50 g bio jogurt
    bez tuku

Na dip s česnekem a bylinkami

  • 1 stroužek česnek
    rozmačkaný
  • hrst pažitka
    nasekaná
  • trocha citronové šťávy
  • čerstvý mletý pepř

Na rybí dip

  • 125g uzený losos
  • pár větviček čerstvý kopr
    nasekaný

Dip pro milovníky pálivého

  • omáčka chilli

Na řecký dip

  • 1/2 okurka
    nastrouhaná
  • 1 hrst máta
    nasekaná

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal36
  • tuky1g
  • nasycené1g
  • sacharidy2g
  • cukry0g
  • vláknina0g
  • proteín4g
  • sůl0.28g

Postup přípravy

  • krok 1

    Jako základ pro dip smíchejte 100 g lehkého krémového sýra s 50 g biojogurtu bez tuku.

  • krok 2

    Pro dip s česnekem a bylinkami vmíchejte do základní směsi prolisovaný stroužek česneku, nasekanou pažitku, trochu citronové šťávy a čerstvě mletý pepř.

  • krok 3

    Na rybí dip vezměte nakrájeného uzeného lososa a pár snítek nasekaného kopru a vmíchejte do základního dipu.

  • krok 4

    Na dip pro milovníky pálivého vmíchejte do základní směsi trochu chilli omáčky podle chuti.

  • krok 5

    Nebo jděte řeckou cestou a vmíchejte do základu nastrouhanou okurku a hrst nasekané máty.

reklama
reklama
reklama
reklama