Krémový dip na 4 způsoby
- Příprava a čas vaření
- Celkový čas
- Hotové za 10 minut
- Velmi snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 100 g nadýchaný krémový sýr
- 50 g bio jogurtbez tuku
Na dip s česnekem a bylinkami
- 1 stroužek česnekrozmačkaný
- hrst pažitkanasekaná
- trocha citronové šťávy
- čerstvý mletý pepř
Na rybí dip
- 125g uzený losos
- pár větviček čerstvý koprnasekaný
Dip pro milovníky pálivého
- omáčka chilli
Na řecký dip
- 1/2 okurkanastrouhaná
- 1 hrst mátanasekaná
- kcal36
- tuky1g
- nasycené1g
- sacharidy2g
- cukry0g
- vláknina0g
- proteín4g
- sůl0.28g
Postup přípravy
krok 1
Jako základ pro dip smíchejte 100 g lehkého krémového sýra s 50 g biojogurtu bez tuku.
krok 2
Pro dip s česnekem a bylinkami vmíchejte do základní směsi prolisovaný stroužek česneku, nasekanou pažitku, trochu citronové šťávy a čerstvě mletý pepř.
krok 3
Na rybí dip vezměte nakrájeného uzeného lososa a pár snítek nasekaného kopru a vmíchejte do základního dipu.
krok 4
Na dip pro milovníky pálivého vmíchejte do základní směsi trochu chilli omáčky podle chuti.
krok 5
Nebo jděte řeckou cestou a vmíchejte do základu nastrouhanou okurku a hrst nasekané máty.