Omáčka z čerstvých bylinek
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 8 porcí
Přejít na suroviny
- 85 g řeřicha
- 50 g petrželka
- 50 g vlašské ořechy
- 150 ml olivový olej
- 1 lžička citronová šťáva
- 1 lžička cukr
- kcal203
- tuky22g
- nasycené3g
- sacharidy1g
- cukry1g
- vláknina1g
- proteín1g
- sůl0.02g
Postup přípravy
krok 1
Řeřichu, petrželku a vlašské ořechy dejte do mixéru a rozmixujte najemno. Přidejte olej, citronovou šťávu, cukr a dobře osolte. Mixujte 1 minutu, dokud se vše nespojí v hustou zelenou omáčku. Omáčku lze připravit i několik hodin předem před podáváním.