reklama

  • 85 g řeřicha
  • 50 g petrželka
  • 50 g vlašské ořechy
  • 150 ml olivový olej
  • 1 lžička citronová šťáva
  • 1 lžička cukr

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal203
  • tuky22g
  • nasycené3g
  • sacharidy1g
  • cukry1g
  • vláknina1g
  • proteín1g
  • sůl0.02g

Postup přípravy

  • krok 1

    Řeřichu, petrželku a vlašské ořechy dejte do mixéru a rozmixujte najemno. Přidejte olej, citronovou šťávu, cukr a dobře osolte. Mixujte 1 minutu, dokud se vše nespojí v hustou zelenou omáčku. Omáčku lze připravit i několik hodin předem před podáváním.

reklama
reklama
reklama
reklama