Ovocné fondue s čokoládou a jogurtem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 650 g směs ovocekousky jahod, ananasu, hroznového vína, manga, melounu apod.
- 150 g nízkotučný jogurtpoužijte váš oblíbený
- 100 g mléčná čokoláda
- kcal216
- tuky8g
- nasycené5g
- sacharidy33g
- cukry33g
- vláknina2g
- proteín5g
- sůl0.16g
Postup přípravy
krok 1
Kousky ovoce napíchněte na dřevěné špejle. Rozpusťte mléčnou čokoládu na mírném stupni v mikrovlnné troubě a přesuňte ji do malé misky. Ovocné „špízy“ naservírujte na talíř společně s miskou jogurtu a rozpuštěnou čokoládou.