Panini s mozzarellou a prosciuttem
- Příprava a čas vaření
- Vaření
- Velmi snadné
- Na 2 sendviče
Přejít na suroviny
- 4 tenké plátky ciabatta(nakrájená diagonálně pro delší plátky)
- 4 plátky prosciutto
- 4 plátky mozzarella(cca půlka 125g balení)
- 1 ks pečená paprikav oleji, rozpůlená
- 8 lístků bazalka
- olivový olejna potření
- kcal622
- tuky36g
- nasycené13g
- sacharidy37g
- cukry0g
- vláknina4g
- proteín37g
- sůl7.97g
Postup přípravy
krok 1
Rozehřejte grilovací pánev na mírném ohni. Vezměte ciabattu a udělejte dva sendviče, do kterých navrstvěte prosciutto, mozzarellu, červenou papriku a lístek bazalky jako náplň. Vnější strany chleba potřete olejem.
krok 2
Sendviče dejte na pánev a opékejte asi 1 minutu z každé strany – pevně přitlačte kovovou obracečkou, aby se zploštily, zezlátly a otisklo se do nich žebrování pánve. Jezte teplé.