reklama

Suroviny

  • 5 malých brambor, očištěné a nakrájené na klínky
  • 1 cibule, půlená a nakrájená na plátky
  • 2 stroužky česneku, nasekané na hrubé kousky
  • ½ lžičky sušeného oregana, nebo 1/2 lžíce nasekaného čerstvého oregana
  • 2 lžíce olivového oleje
  • ½ citronu, nakrájený na klínky
  • 2 velká rajčata, nakrájená na klínky
  • 2 filety tresky, bez kůže
  • hrst petrželky, nasekaná na hrubé kousky

Postup přípravy

  • KROK 1

    Troubu rozehřejte na 200C/180C horkovzdušnou/plynovou na stupeň 6. Brambory, cibuli, česnek, oregano a olivový olej přendejte do zapékací formy, okořeňte a poté promíchejte rukama, aby se vše obalilo v oleji. Pečte 15 minut, vše obraťte a pečte dalších 15 minut.

  • KROK 2

    Přidejte citron a rajčata a pečte ještě 10 minut, poté přidejte rybí filé a vařte dalších 10 minut. Podáveje hojně posypané petrželkou.

reklama
reklama
reklama
reklama