reklama

Suroviny

  • 5 brambory malé
  • 1 cibule na plátky
  • 2 česnek, nahrubo nasekaný
  • ½ lžičky oregano sušené
  • 2 lžíce olivový olej
  • ½ ks citron, na klínky
  • 2 ks rajčata, velká, na klínky
  • 2 filety treska
  • petrželka, nasekaná

Postup přípravy

  • KROK 1

    Troubu rozehřejte na 200 °C. Brambory, cibuli, česnek, oregano a olivový olej dejte do zapékací formy, osolte, opepřete a rukama promíchejte, aby se vše obalilo v oleji. Pečte 15 minut, pak obraťte a pečte dalších 15 minut.

  • KROK 2

    Přidejte citron a rajčata a pečte 10 minut, poté přidejte rybí filé a dalších 10 minut pečte. Podávejte posypané petrželkou.

reklama
reklama
reklama
reklama