reklama

  • 5 brambory
    malé
  • 1 cibule
    na plátky
  • 2 česnek
    nahrubo nasekaný
  • ½ lžičky oregano
    sušené
  • 2 lžíce olivový olej
  • ½ ks citron
    na klínky
  • 2 ks rajčata
    velká, na klínky
  • 2 filety treska
  • petrželka
    nasekaná

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal388
  • tuky13g
  • nasycené2g
  • sacharidy42g
  • cukry11g
  • vláknina6g
  • proteín23g
  • sůl0.4g

Postup přípravy

  • krok 1

    Troubu rozehřejte na 200 °C. Brambory, cibuli, česnek, oregano a olivový olej dejte do zapékací formy, osolte, opepřete a rukama promíchejte, aby se vše obalilo v oleji. Pečte 15 minut, pak obraťte a pečte dalších 15 minut.

  • krok 2

    Přidejte citron a rajčata a pečte 10 minut, poté přidejte rybí filé a dalších 10 minut pečte. Podávejte posypané petrželkou.

reklama
reklama
reklama
reklama