reklama

Suroviny

  • 4 ks paprika červená
  • 1 cuketa, rozkrojená na čtvrtky a tence nakrájená na proužky
  • 500 g quinoa uvařená
  • 85 g sýr feta, rozdrobený
  • 1 hrst petrželka, hrubě nasekaná

Postup přípravy

  • KROK 1

    Zahřejte troubu na 200 °C. Každou papriku rozřízněte napůl přes stopku a odstraňte semínka. Papriky dejte řeznou stranou nahoru na plech, pokapejte 1 lžící olivového oleje a dobře okořeňte. Pečte 15 min.

  • KROK 2

    Mezitím na malé pánvi rozehřejte 1 lžičku olivového oleje, přidejte cuketu a restujte do měkka. Sundejte z plotny a poté promíchejte quinou, fetu a petrželku. Dochuťte pepřem.

  • KROK 3

    Směs quinoy rozdělte do rozříznutých paprik a poté je vraťte na 5 minut do trouby, aby se prohřály. Doporučujeme podávat se zeleným salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama