reklama

Suroviny

  • 290 g nakládané grilované papriky, okapané a nakrájené na plátky
  • 1 ks červená cibule, nakrájená na velmi tenké klínky
  • pár kapek olivový olej
  • 4 stroužky česnek, neoloupané
  • 3 slilné plátky, citron, zbytek nakrájený na klínky k podávání
  • 2 ks mořský vlk
  • 15 ks černé olivy (Kalamata)
  • 25 g piniové oříšky, opražené
  • 1 hrst petržel, nahrubo nasekaná

Postup přípravy

  • KROK 1

    Troubu rozehřejte na 200 °C. Papriku a cibuli promíchejte se solí a pepřem, zakápněte olivovým olejem. Rozprostřete na plech a pečte 5 minut. Poté přidejte česnek a citron.

  • KROK 2

    Na zeleninu položte mořského vlka, rybu potřete trochou oleje, okořeňte a pečte 15 minut.

  • KROK 3

    Do zeleniny vmíchejte olivy, piniové oříšky a opékejte dalších 5 minut, dokud nebude ryba propečená. Vymačkejte trochu citronové šťávy a posypte petrželkou k podávání.

reklama
reklama
reklama
reklama