Pikantní dip z fazolí a kukuřice
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Nevaří se
- Velmi snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 395 g červené fazole v chilli omáčce, z konzervy
- 400 g fazole, směs různých druhů z konzervy, odkapané
- 326 g kukuřice, z konzervy, odkapaná
- 1 ks červená cibule, nakrájená
- 1 ks červená paprika, zbavená semínek a nakrájená
- malý svazek koriandr, nasekaný
- 350 g nakrájená zelenina a tortilla chipsy, k podávání
Postup přípravy
- KROK 1
V kuchyňském robotu rozmixujte do hladka tři čtvrtiny červených fazolí v chilli omáčce a polovinu odkapané směsi fazolí. Přesuňte do mísy, přidejte zbylé ingredience, podle chuti osolte a opepřete. Podávejte s kousky zeleniny a tortilla chipsy k namáčení.