
Pikantní dip z fazolí a kukuřice
4 porce
Velmi snadné
Příprava
Nevaří se
Proměňte obyčejné konzervované fazole a kukuřici ve výjimečný dip, po kterém se zapráší tak rychle, jak jste ho připravili. Jeho pikantní chuť si perfektně rozumí s čerstvou mrkví, řapíkatým celerem nebo tortilla chipsy.
Přejít na suroviny
- 395 g červené fazole v chilli omáčcez konzervy
- 400 g fazolesměs různých druhů z konzervy, odkapané
- 326 g kukuřicez konzervy, odkapaná
- 1 ks červená cibulenakrájená
- 1 ks červená paprikazbavená semínek a nakrájená
- malý svazek koriandrnasekaný
- 350 g nakrájená zelenina a tortilla chipsyk podávání
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal128
- tuky1g
- nasycené0g
- sacharidy19g
- cukry7g
- vláknina8g
- proteín8g
- sůl2.4g
Postup přípravy
krok 1
V kuchyňském robotu rozmixujte do hladka tři čtvrtiny červených fazolí v chilli omáčce a polovinu odkapané směsi fazolí. Přesuňte do mísy, přidejte zbylé ingredience, podle chuti osolte a opepřete. Podávejte s kousky zeleniny a tortilla chipsy k namáčení.