Pikantní květák
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 8 porcí
Skip to ingredients
Suroviny
- 6 lžic rostlinný olej
- větší kousek zázvor, jemně nasekaný
- 2 lžičky sušené chilli vločky
- 2 lžíce kmín
- 2 llžičky kurkuma
- 1,25 kg květák, očištěný a rozdělený na kousky
- 1 malý svazek koriandr čerstvý, nasekaný
Postup přípravy
- KROK 1
Ve velké pánvi nebo woku s pokličkou rozehřejte olej, poté přidejte zázvor a koření. Vše pár sekund restujte, dokud nebude dokud se koření nerozvoní.
- KROK 2
Snižte plamen, poté vmíchejte květák. Přiklopte pokličkou a za občasného míchání duste 10 minut nebo do změknutí. Před podáváním posypte koriandrem.