reklama

  • 6 lžic rostlinný olej
  • větší kousek zázvor
    jemně nasekaný
  • 2 lžičky sušené chilli vločky
  • 2 lžíce kmín
  • 2 llžičky kurkuma
  • 1,25 kg květák
    očištěný a rozdělený na kousky
  • 1 malý svazek koriandr čerstvý
    nasekaný

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal145
  • tuky10g
  • nasycené1g
  • sacharidy7g
  • cukry4g
  • vláknina3g
  • proteín6g
  • sůl0.05g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve velké pánvi nebo woku s pokličkou rozehřejte olej, poté přidejte zázvor a koření. Vše pár sekund restujte, dokud nebude dokud se koření nerozvoní.

  • krok 2

    Snižte plamen, poté vmíchejte květák. Přiklopte pokličkou a za občasného míchání duste 10 minut nebo do změknutí. Před podáváním posypte koriandrem.

reklama
reklama
reklama
reklama