reklama

Suroviny

  • 4 mrkve
  • 1/2 hlávky červeného zelí, jemně nastrouhané
  • 2 malé červené cibule, jemně nakrájené
  • 1 hrst máty, listů
  • 1 hrst koriandru, listů
  • 1 hrst pražených arašídů, hrubě nasekaných
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce balzamikového octa
  • 1 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  • KROK 1

    Mrkev očistěte, nastrouhejte nahrubo nebo nakrájejte na tenké nudličky (julienne).

  • KROK 2

    V míse smíchejte mrkev, nastrouhané zelí a nakrájenou cibuli. Dresink smíchejte z medu, octa a oleje.

  • KROK 3

    Zeleninu zalijte zálivkou, promíchejte. Přidejte bylinky, znovu promíchejte a posypejte arašídy.

reklama
reklama
reklama
reklama