reklama

  • 4 lžíce rajčatová omáčka
  • 2 x 150g hotové těsto na pizzu
  • 2 plátky šunka
    hrubě natrhaná
  • 250 g ricotta
  • 1 lžíce pesto
    (volitelně)

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal282
  • tuky7g
  • nasycené3g
  • sacharidy43g
  • cukry4g
  • vláknina1g
  • proteín13g
  • sůl1.51g

Postup přípravy

  • krok 1

    Zahřejte troubu na 220 °C. Vložte do trouby plochý plech, aby se zahřál. Na každý základ pizzy rozetřete 2 lžíce rajčatové omáčky. Opatrně nasuňte základy na plech a pečte podle návodu na obalu.

  • krok 2

    Pět minut před uplynutím doby pečení poklaďte na základ natrhanou šunku, po lžících nandejte ricottu a pokračujte v pečení. Okořeňte a každou pizzu pokapejte pestem.

reklama
reklama
reklama
reklama