reklama

  • 200 g směs zeleniny
    (použili jsme chřest, boby a jarní cibulku)
  • 700 ml zeleninový vývar
    horký
  • 140 g vařené těstoviny
    (špagety nakrájené na menší kousky)
  • 215 g bílé fazole
    konzervované, opláchnuté a odkapané
  • 3 lžíce zeleninové pesto

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal125
  • tuky4g
  • nasycené1g
  • sacharidy16g
  • cukry3g
  • vláknina4g
  • proteín8g
  • sůl0.7g

Postup přípravy

  • krok 1

    Jarní zeleninu dejte do středně velkého hrnce a zalijte vývarem. Přiveďte k varu, poté snižte teplotu a vařte, dokud se zelenina neprovaří, asi 3 minuty.

  • krok 2

    Vmícháme uvařené těstoviny, fazole a 1 polévkovou lžíci pesta. Prohřejte, poté nalijte do misek a každou ozdobte další lžičkou pesta.

reklama
reklama
reklama
reklama