reklama

Suroviny

  • 2× 400 g krájená rajčata, z plechovky
  • 2 litry zeleninový vývar
  • 4 ks mrkev, oloupaná a nakrájená na plátky
  • 2× 420 g mix fazolí, z plechovky, odkapané
  • 175 g špenát
  • 1 lžíce pesto z pečené červené papriky

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rajčata z konzervy dejte do hrnce společně s vývarem, přiveďte k varu, pak ztlumte plamen a přidejte mrkev. Polévku zvolna vařte, dokud nebude mrkev hotová (zabere to zhruba 15 minut).

  • KROK 2

    Přímíchejte fazole, špenát a zahřívejte, dokud špenát nezavadne. Pak do polévky zamíchejte pesto a podávejte s opečeným krajícem chleba.

reklama
reklama
reklama
reklama