reklama

  • 60g sýr feta
  • 20g olivy
    černé bez pecek
  • 3 bílý jogurt
  • citronová šťáva
    z půlky citronu
  • 1 máta
    nasekaná

K servírování

  • 8 krekry
    nebo ovesné sušenky
  • 4 celer
  • 4 ředkvičky
  • 4 ks artyčoky
    nakládané půlky
  • Vybrat

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal410
  • tuky23g
  • nasycené9g
  • sacharidy36g
  • cukry11g
  • vláknina10g
  • proteín13g
  • sůl2.9g

Postup přípravy

  • krok 1

    V misce nahrubo rozmačkejte fetu, smíchejte s nasekanými olivami, jogurtem, citronovou šťávou a trochou černého pepře. Vmíchejte 1 polévkovou lžíci jemně nasekané máty.

  • krok 2

    Ostatní suroviny naaranžujte na velký servírovací talíř a podávejte spolu s pomazánkou.

reklama
reklama
reklama
reklama