reklama

  • 140 g smetanový krémový sýr
  • 1 lžička krémová křenová omáčka
    (hledejte pod názvem Creamed Horseradish)
  • ½ ks citron
    kůra a šťáva
  • 1 lžíce kopr
    najemno nasakená plus pár větviček na ozdobu
  • 2 filety uzený pstruh
  • 500 g žitný chléb
    nakrájený na plátky k podávání
  • 1 balení salát Baby Gem
    k podávání

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal477
  • tuky21g
  • nasycené11g
  • sacharidy54g
  • cukry3g
  • vláknina6g
  • proteín18g
  • sůl2.7g

Postup přípravy

  • krok 1

    Smetanový sýr, křenovou omáčku, citronovou kůru a šťávu dejte do mísy a promíchejte do hladké pomazánky. Osolte, opepřete nebo dochuťte vaším oblíbeným kořením.

  • krok 2

    Přidejte nasekaný kopr a kousky uzeného pstruha bez kostí a kůže. Dobře promíchejte a znovu okořeňte podle chuti. Pomazánka vydrží v lednici až 2 dny. Podávejte ji ozdobenou koprem a posypanou černým pepřem. Jezte s žitným chlebem a listy salátu.

reklama
reklama
reklama
reklama