Pomazánka z uzeného pstruha s křenem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Nevaří se
- Snadné
- Na 4 až 6 porcí s dalším občerstvením
Přejít na suroviny
- 140 g smetanový krémový sýr
- 1 lžička krémová křenová omáčka(hledejte pod názvem Creamed Horseradish)
- ½ ks citronkůra a šťáva
- 1 lžíce koprnajemno nasakená plus pár větviček na ozdobu
- 2 filety uzený pstruh
- 500 g žitný chlébnakrájený na plátky k podávání
- 1 balení salát Baby Gemk podávání
- kcal477
- tuky21g
- nasycené11g
- sacharidy54g
- cukry3g
- vláknina6g
- proteín18g
- sůl2.7g
Postup přípravy
krok 1
Smetanový sýr, křenovou omáčku, citronovou kůru a šťávu dejte do mísy a promíchejte do hladké pomazánky. Osolte, opepřete nebo dochuťte vaším oblíbeným kořením.
krok 2
Přidejte nasekaný kopr a kousky uzeného pstruha bez kostí a kůže. Dobře promíchejte a znovu okořeňte podle chuti. Pomazánka vydrží v lednici až 2 dny. Podávejte ji ozdobenou koprem a posypanou černým pepřem. Jezte s žitným chlebem a listy salátu.