reklama

Suroviny

  • 140 g smetanový krémový sýr
  • 1 lžička krémová křenová omáčka, (hledejte pod názvem Creamed Horseradish)
  • ½ ks citron, kůra a šťáva
  • 1 lžíce kopr, najemno nasakená plus pár větviček na ozdobu
  • 2 filety uzený pstruh
  • 500 g žitný chléb, nakrájený na plátky k podávání
  • 1 balení salát Baby Gem, k podávání

Postup přípravy

  • KROK 1

    Smetanový sýr, křenovou omáčku, citronovou kůru a šťávu dejte do mísy a promíchejte do hladké pomazánky. Osolte, opepřete nebo dochuťte vaším oblíbeným kořením.

  • KROK 2

    Přidejte nasekaný kopr a kousky uzeného pstruha bez kostí a kůže. Dobře promíchejte a znovu okořeňte podle chuti. Pomazánka vydrží v lednici až 2 dny. Podávejte ji ozdobenou koprem a posypanou černým pepřem. Jezte s žitným chlebem a listy salátu.

reklama
reklama
reklama
reklama