Pomazánka z uzeného pstruha s křenem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Nevaří se
- Snadné
- Na 4 až 6 porcí s dalším občerstvením
Skip to ingredients
Suroviny
- 140 g smetanový krémový sýr
- 1 lžička krémová křenová omáčka, (hledejte pod názvem Creamed Horseradish)
- ½ ks citron, kůra a šťáva
- 1 lžíce kopr, najemno nasakená plus pár větviček na ozdobu
- 2 filety uzený pstruh
- 500 g žitný chléb, nakrájený na plátky k podávání
- 1 balení salát Baby Gem, k podávání
Postup přípravy
- KROK 1
Smetanový sýr, křenovou omáčku, citronovou kůru a šťávu dejte do mísy a promíchejte do hladké pomazánky. Osolte, opepřete nebo dochuťte vaším oblíbeným kořením.
- KROK 2
Přidejte nasekaný kopr a kousky uzeného pstruha bez kostí a kůže. Dobře promíchejte a znovu okořeňte podle chuti. Pomazánka vydrží v lednici až 2 dny. Podávejte ji ozdobenou koprem a posypanou černým pepřem. Jezte s žitným chlebem a listy salátu.