reklama

Suroviny

  • 6 klasů kukuřice
  • 2 stroužky česnek, rozdrcený
  • 6 lžic majonéza
  • 4 lžíce parmazán strouhaný (nebo vegetariánská alternativa)
  • 2 lžíce koriandr čerstvý jemně nasekaný
  • 1 ks limeta, nakrájená na kousky, na šťávu

Postup přípravy

  • KROK 1

    Kukuřičné klasy vařte 5 minut. Nechte je ve vodě, dokud je nezačnete grilovat.

  • KROK 2

    Smíchejte česnek a majonézu v malé misce. Těsně před grilováním vyjměte klasy z vody, osušte a do každého vetřete majonézu.

  • KROK 3

    Okořeňte klasy a grilujte je, dokud nezačnou hnědnout, asi 5 minut. Sundejte je z grilu a posypte parmazánem a nasekaným koriandrem. Před podáváním zakápněte limetovou šťávou.

reklama
reklama
reklama
reklama