reklama

  • 3 lžičky vinný ocet
    bílý
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 stroužek česnek
    rozmačkaný
  • 1 lžíce petrželka
    nasekaná
  • 1 lžíce máta
    nasekaná
  • 2 ks salát Litlle Gem
    rozpůlený
  • 140 g hrášek
    mražený

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal145
  • tuky7g
  • nasycené1g
  • sacharidy10g
  • cukry5g
  • vláknina8g
  • proteín6g
  • sůl0g

Postup přípravy

  • krok 1

    Na zálivku smíchejte v malé misce ocet, 2 lžičky oleje, česnek, petrželku a mátu.

  • krok 2

    Rozpalte pánev. Saláty potřete zbylým olejem a opékejte na pánvi 3 minuty z každé strany, dokud nezezlátnou. Přiveďte k varu vodu v malém hrnci, přidejte hrášek a vařte 3 minuty. Poté hrášek sceďte a smíchejte s hlávkovým salátem a dresinkem. Ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama