Grilovaný salát s hráškem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 2 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 3 lžičky vinný ocet, bílý
- 1 lžíce olivový olej
- 1 stroužek česnek, rozmačkaný
- 1 lžíce petrželka, nasekaná
- 1 lžíce máta, nasekaná
- 2 ks salát Litlle Gem, rozpůlený
- 140 g hrášek, mražený
Postup přípravy
- KROK 1
Na zálivku smíchejte v malé misce ocet, 2 lžičky oleje, česnek, petrželku a mátu.
- KROK 2
Rozpalte pánev. Saláty potřete zbylým olejem a opékejte na pánvi 3 minuty z každé strany, dokud nezezlátnou. Přiveďte k varu vodu v malém hrnci, přidejte hrášek a vařte 3 minuty. Poté hrášek sceďte a smíchejte s hlávkovým salátem a dresinkem. Ihned podávejte.