Kořeněná rajčatová rýže
- Příprava a čas vaření
- Příprava -
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 350 g dlouhozrnná rýže
- 500 ml zeleninový vývar
- 200 ml passata
- 1 lžička římský kmínmletý
- 1 lžička chilli
- 1 hrst petrželka
- kcal354
- tuky2g
- nasycené0g
- sacharidy80g
- cukry2g
- vláknina1g
- proteín10g
- sůl0.62g
Postup přípravy
krok 1
Dejte rýži do hrnce s vývarem a passatou a přiveďte k varu. Přikryjte a vařte 10 – 12 minut. Ztlumte oheň, vmíchejte římský kmín a chilli, poté přikryjte a nechte dalších 5 minut odpočívat. Načechrejte vidličkou a podávejte posypané petrželkou.