reklama

  • 2 velké cibule
    nakrájené
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička kmínu
  • 900 g červeného zelí
    nastrouhané
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 2 lžíce červeného vinného octa
  • 85 g vypeckovaných švestek
    nakrájených nadrobno
  • 2 lžíce rybízu
    i zavařeného
  • sůl
  • pepř

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal98
  • tuky4g
  • nasycené0g
  • sacharidy15g
  • cukry13g
  • vláknina0g
  • proteín2g
  • sůl0.56g

Postup přípravy

  • krok 1

    Na oleji orestujte cibuli, dokud nezačne měknout. Přidejte kmín a poté ještě několik sekund smažte, dokud se nerozvoní.

  • krok 2

    Přidejte zbývající ingredience. Okořeňte solí a pepřem a poté dobře promíchejte. Zakryjte a vařte 20 minut, za občasného míchání, dokud zelí nezměkne.

reklama
reklama
reklama
reklama