Kořeněné červené zelí se sušenými švestkami
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 8
Přejít na suroviny
- 2 velké cibulenakrájené
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička kmínu
- 900 g červeného zelínastrouhané
- 150 ml zeleninového vývaru
- 2 lžíce červeného vinného octa
- 85 g vypeckovaných švesteknakrájených nadrobno
- 2 lžíce rybízui zavařeného
- sůl
- pepř
- kcal98
- tuky4g
- nasycené0g
- sacharidy15g
- cukry13g
- vláknina0g
- proteín2g
- sůl0.56g
Postup přípravy
krok 1
Na oleji orestujte cibuli, dokud nezačne měknout. Přidejte kmín a poté ještě několik sekund smažte, dokud se nerozvoní.
krok 2
Přidejte zbývající ingredience. Okořeňte solí a pepřem a poté dobře promíchejte. Zakryjte a vařte 20 minut, za občasného míchání, dokud zelí nezměkne.