reklama

  • 2 lžicky olivového oleje
  • 4 šalotky
    jemně nasekaná
  • 250 g čočky (puy)
    uvařené
  • 300 ml zeleninového nebo kuřecího vývaru
  • 140 g sušených višní
  • 400 g špenátu
  • malý svazek petrželky
    nasekané

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal270
  • tuky4g
  • nasycené1g
  • sacharidy43g
  • cukry18g
  • vláknina10g
  • proteín11g
  • sůl1.2g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve středním hrnci rozehřejte olej. Přidejte šalotku a smažte na středním plameni 10 minut, dokud nezměkne. Přidejte čočku Puy, vývar a višně a vařte 10 minut. Sundejte z plotny a vmíchejte špenát a petrželku.

reklama
reklama
reklama
reklama