Pikantní brambory
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 800 g brambory, oloupané a nakrájené na malé kostky
- 2 lžíce olivový olej
- 1 lžička hořčičné semínko
- 1 lžička kurkuma
- 2 lžičky garam masala
- 140 g mražený hrášek
Postup přípravy
- KROK 1
Brambory dejte do studené osolené vody a poté přiveďte k varu. Vařte 5 minut, dokud nezměknou. Sceďte a nechte pár minut osušit v páře. Na pánvi rozpalte olej a vhoďte do něj koření, aby se rozvonělo (trvá to asi 1 minutu). Přidejte brambory a dobře je promíchejte, aby se v koření obalily. Jemně opékejte 5 – 10 minut do zlatova, poté přidejte hrášek, znovu promíchejte a restujte další 3 – 4 minuty. Před podáváním osolte.