Pikantní restované kapustičky
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 500 g růžičková kapusta, očištěná a rozpůlená
- 1 lžíce rostlinný olej, slunečnicový
- 1 chilli paprička, nakrájená na kroužky
- 2 stroužky česnek, jemně nasekaný
- velký kus čerstvý zázvor, nakrájený na tenké nudličky
- 1 lžíce sójová omáčka
Postup přípravy
- KROK 1
Kapustičky vařte ve vroucí osolené vodě 3 minuty, poté sceďte.
- KROK 2
Ve woku rozehřejte olej, poté 1 minutu opékejte chilli, česnek a zázvor. Přidejte růžičkovou kapustu, restujte 2 minuty a poté zakápněte sójovou omáčkou. Před podáváním vše na závěr promíchejte.