reklama

  • 500 g růžičková kapusta
    očištěná a rozpůlená
  • 1 lžíce rostlinný olej
    slunečnicový
  • 1 chilli paprička
    nakrájená na kroužky
  • 2 stroužky česnek
    jemně nasekaný
  • velký kus čerstvý zázvor
    nakrájený na tenké nudličky
  • 1 lžíce sójová omáčka

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal82
  • tuky5g
  • nasycené1g
  • sacharidy6g
  • cukry4g
  • vláknina0g
  • proteín5g
  • sůl0.7g

Postup přípravy

  • krok 1

    Kapustičky vařte ve vroucí osolené vodě 3 minuty, poté sceďte.

  • krok 2

    Ve woku rozehřejte olej, poté 1 minutu opékejte chilli, česnek a zázvor. Přidejte růžičkovou kapustu, restujte 2 minuty a poté zakápněte sójovou omáčkou. Před podáváním vše na závěr promíchejte.

reklama
reklama
reklama
reklama