reklama

  • 800 g růžičková kapusta
    očištěná a rozpůlená
  • 1 lžíce sezamový olej
  • Malý kousek zázvor
    nastrouhaný
  • 4 lžíce sezamová semínka
    opražená

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal100
  • tuky7g
  • nasycené1g
  • sacharidy4g
  • cukry3g
  • vláknina5g
  • proteín5g
  • sůl0g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve vroucí vodě spařte růžičkovou kapustu a nechte okapat. Většinu oleje rozehřejte ve woku a přidejte zázvor. Chvíli poduste, poté přidejte růžičkovou kapustu a za stálého míchání opékejte, dokud se neprohřejí. Na závěr je posypte sezamovými semínky a pokapejte ještě trochou oleje. Pokud chcete, dochuťte solí a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama