reklama

Suroviny

  • 200 g rýže
  • 1 malá sklenice pečených paprik v oleji, (3 lžíce oleje ponechané), papriky nakrájené
  • 1-2 lžíce kořenicí směsi na fajitas,,nebo cajunské koření
  • 14 1 konzerva černookých fazolí (400 g), scezená a okapaná
  • šťáva z 1 limety
  • malý svazek koriandru, nasekaný nahrubo

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rýži uvařte podle návodu na obalu, poté sceďte. Na pánvi rozehřejte 1 lžíci oleje z pečených paprik. Přidejte nakrájené papriky a koření na fajitas, míchejte a vařte 1 minutu, dokud nezačnou papriky vonět.

  • KROK 2

    Vmíchejte do pánve rýži a fazole a společně pořádně prohřejte. Do pánve vlijte zbylý uchovaný olej z pečených paprik a limetkovou šťávu, vsypte koriandr. Podle chuti osolte a opepřete čertsvě mletým pepřem a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama