reklama

  • 16 ks cibule
    perlová rozpůlená
  • 300 g hrášek
    mražený
  • 2 lžíce olivový olej
  • 3 hlávky baby gem salát
    jemně nastrouhaný

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal73
  • tuky4g
  • nasycené1g
  • sacharidy6g
  • cukry2g
  • vláknina3g
  • proteín3g
  • sůl0.01g

Postup přípravy

  • krok 1

    V samostatných hrncích vařte perličkové cibulky 5 minut a hrášek 2 minuty, dokud cibule nezměkne a hrášek se neuvaří.

  • krok 2

    Na pánvi rozehřejte olivový olej, osmahněte na něm cibuli, přidejte hrášek a nakrájený salát baby gem. Hráškovou směs už jen prohřejte, osolte a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama