Rajčatový salát s fazolemi a chorizem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 2 porce
Přejít na suroviny
- 2 lžíce olivový olej
- 1 ks červená cibulena plátky
- 85 g chorizonajemno
- 250 g rajčatarůznobarevná, na plátky
- 400 g fazole cannelliniv konzervě
- 1 avokádona plátky
- 1 hrst baby špenát
- 2 lzice ocet sherry
- 1 stroužek česneknasekaný
- 1 lžíce oreganočerstvé, nasekané
- křupavý chlébk podávání
- kcal529
- tuky36g
- nasycené9g
- sacharidy33g
- cukry11g
- vláknina8g
- proteín18g
- sůl1.3g
Postup přípravy
krok 1
Na pánvi rozehřejte polovinu oleje, přidejte cibuli a chorizo a na mírném ohni opékejte, dokud se nezačne uvolňovat tuk.
krok 2
Mezitím dejte rajčata, fazole, avokádo a špenát do salátové mísy. Sledujte chorizo, aby se nepřipálilo.
krok 3
Přidejte zbývající olej do pánve s octem, česnekem a oreganem a poté ustupte, protože bude velmi silně prskat. Sundejte z plotny, nalijte na salát a dobře promíchejte. Podávejte s křupavým chlebem.