reklama

Suroviny

  • 1 ks lilek, nakrájený na tenké plátky
  • 4 větvičky rajčata, keříková, hrubě nasekaná
  • 1 stroužek česnek, rozmačkaný
  • 1 ks chilli paprička, červená, nakrájená na kostičky
  • 2 lžíce olivový olej, plus trochu na potření
  • 2 lžíce vinný ocet červený
  • 1 svazek bazalka, hrubě nasekaná

Postup přípravy

  • KROK 1

    Heat the pan. Brush the sliced ​​eggplant with olive oil, then grill for 3 minutes on each side. Place in a bowl and cover with cling film for 5 minutes.

  • KROK 2

    Meanwhile, mix the chopped tomatoes with the clove of garlic, red chili pepper, olive oil and red wine vinegar and leave for 10 minutes.

  • KROK 3

    Spread the eggplant on a plate, put the tomato salad and juice on it and sprinkle with basil.

reklama
reklama
reklama
reklama