reklama

  • 1 ks lilek
    nakrájený na tenké plátky
  • 4 větvičky rajčata
    keříková, hrubě nasekaná
  • 1 stroužek česnek
    rozmačkaný
  • 1 ks chilli paprička
    červená, nakrájená na kostičky
  • 2 lžíce olivový olej
    plus trochu na potření
  • 2 lžíce vinný ocet
    červený
  • 1 svazek bazalka
    hrubě nasekaná

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal75
  • tuky6g
  • nasycené1g
  • sacharidy4g
  • cukry3g
  • vláknina3g
  • proteín1g
  • sůl0g

Postup přípravy

  • krok 1

    Heat the pan. Brush the sliced ​​eggplant with olive oil, then grill for 3 minutes on each side. Place in a bowl and cover with cling film for 5 minutes.

  • krok 2

    Meanwhile, mix the chopped tomatoes with the clove of garlic, red chili pepper, olive oil and red wine vinegar and leave for 10 minutes.

  • krok 3

    Spread the eggplant on a plate, put the tomato salad and juice on it and sprinkle with basil.

reklama
reklama
reklama
reklama