Cizrnové těsto na sušenky
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- plus 15 minut chlazení
- Velmi snadné
- Porce 10
Přejít na suroviny
- 50 g ovesných vloček
- 400 g předvařené cizrnyscezené a osušené
- 4 lžíce vanilkového proteinového prášku
- 2 lžíce kešu másla
- 1 lžíce javorového sirupu
- 3 lžíce tmavé čokolády – kousky
- kcal112
- tuky4.6g
- nasycené1.6g
- sacharidy10.8g
- cukry2.3g
- vláknina2.4g
- proteín5.7gbohatý na
- sůl0.02g
Postup přípravy
krok 1
Dejte ovesné vločky do mixéru a rozmixujte je dohladka. Přidejte cizrnu, proteinový prášek, kešu máslo a javorový sirup. Znovu mixujte do hladka, poté vmíchejte kousky čokolády pomocí stěrky.
krok 2
Vytvořte kuličky velikosti golfového míčku a položte je na plech vyložený pečicím papírem. Před konzumací nechte chladit 15 minut.