reklama

  • 50 g ovesných vloček
  • 400 g předvařené cizrny
    scezené a osušené
  • 4 lžíce vanilkového proteinového prášku
  • 2 lžíce kešu másla
  • 1 lžíce javorového sirupu
  • 3 lžíce tmavé čokolády – kousky

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal112
  • tuky4.6g
  • nasycené1.6g
  • sacharidy10.8g
  • cukry2.3g
  • vláknina2.4g
  • proteín5.7g
    bohatý na
  • sůl0.02g

Postup přípravy

  • krok 1

    Dejte ovesné vločky do mixéru a rozmixujte je dohladka. Přidejte cizrnu, proteinový prášek, kešu máslo a javorový sirup. Znovu mixujte do hladka, poté vmíchejte kousky čokolády pomocí stěrky.

  • krok 2

    Vytvořte kuličky velikosti golfového míčku a položte je na plech vyložený pečicím papírem. Před konzumací nechte chladit 15 minut.

reklama
reklama
reklama
reklama