reklama

Suroviny

  • 400 g vaječných nudlí
  • 2 lžičky kukuřičného škrobu
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • 250 g vepřového masa, nakrájené na kousky velikosti sousta
  • zázvor, nadrobno nasekaný
  • 2 stroužky česneku, nadrobno nasekané
  • 1 paprika, vydlabaná a nakrájená na plátky
  • 100 g cukrového hrášku, lusků
  • 1 lžička sezamových semínek

Postup přípravy

  • KROK 1

    Přiveďte k varu osolenou vodu a uvařte nudle podle návodu na obalu. Mezitím smíchejte kukuřičný škrob s 1 lžící vody, poté vmíchejte sójovou omáčku a med a odložte.

  • KROK 2

    Ve woku rozpalte olej na vysokou teplotu. Přidejte vepřové maso a zprudka restujte 2 minuty, dokud nezhnědne. Přidejte zázvor, česnek, pepř a cukrový hrášek. Orestujte.

  • KROK 3

    Snižte plamen, poté přidejte směs sójové omáčky a medu, míchejte, dokud omáčka nezabublá a nezhoustne. Scezené nudle rozdělte do 2 misek. Navrch dejte vepřové maso a zeleninu a na závěr posypte sezamovými semínky.

reklama
reklama
reklama
reklama