reklama

  • 1 ks zralé avokádo
  • 2 ks zralé rajče
    každé nakrájené na 6 kusů
  • 1 ks malá červená cibule
    nadrobno nakrájená
  • 3 lžíce olivový olej
    plus trochu na pokapání
  • šťáva z půlky citronu nebo 1 limetky
  • malý svazek koriandru
    pouze listy
  • 2× 140 g rybí filet s kůží
    například treska nebo halibut

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal423
  • tuky32g
  • nasycené4g
  • sacharidy6g
  • cukry0g
  • vláknina3g
  • proteín28g
  • sůl0.25g

Postup přípravy

  • krok 1

    Avokádo rozpulte, odstraňte pecku, pomocí lžičky naberte kousky dužiny do misky a opatrně je smíchejte s ostatními ingrediencemi (kromě rybích filetů). Dejte stranou.

  • krok 2

    Rozpalte pánev na vysokou teplotu. Rybí filety opepřete, a pokud chcete, tak i osolte. Poté je pokapejte trochou olivového oleje a opékejte 2 až 3 minuty z každé strany, dokud nezhnědnou a nepropečou se. Podávejte s avokádovým salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama