reklama

Suroviny

  • 1 ks zralé avokádo
  • 2 ks zralé rajče, každé nakrájené na 6 kusů
  • 1 ks malá červená cibule, nadrobno nakrájená
  • 3 lžíce olivový olej, plus trochu na pokapání
  • šťáva z půlky citronu nebo 1 limetky
  • malý svazek koriandru, pouze listy
  • 2× 140 g rybí filet s kůží, například treska nebo halibut

Postup přípravy

  • KROK 1

    Avokádo rozpulte, odstraňte pecku, pomocí lžičky naberte kousky dužiny do misky a opatrně je smíchejte s ostatními ingrediencemi (kromě rybích filetů). Dejte stranou.

  • KROK 2

    Rozpalte pánev na vysokou teplotu. Rybí filety opepřete, a pokud chcete, tak i osolte. Poté je pokapejte trochou olivového oleje a opékejte 2 až 3 minuty z každé strany, dokud nezhnědnou a nepropečou se. Podávejte s avokádovým salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama