Rybí tacos na kari s fazolovým salátem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 2 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 1 zralé avokádo, oloupané a nakrájené
- ½ citron, šťáva z něj
- ½ plechovka červených fazolí, propláchuté a sceděné
- 1 malá okurka, nakrájená na kostičky
- 85g rajčata cherry, nakrájená na půlky
- 2 (zhruba 140g každý) filety tresky, bez kůže
- 1 lžíce mouka pšeničná hladká
- 1 lžíce kari, jemné
- 2 lžičky rostlinný olej
- 4 tacos, k podávání
- zakysaná smetana, k podávání
- 1 limetka, nakrájená na měsíčky
Postup přípravy
- KROK 1
V misce smíchejte avokádo s citronovou šťávou. Přidejte fazole, okurku a rajčata, poté dobře promíchejte s trochou koření. Rybu nakrájejte na silné nudličky dlouhé jako prsty a v míse obalte v mouce s kari.
- KROK 2
Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olej a poté plátky ryby smažte 1 minutu z každé strany, dokud nebudou opečené. Podávejte v tacos s fazolovým salátem, zakysanou smetanou a měsíčky limetky.