reklama

  • 1 zralé avokádo
    oloupané a nakrájené
  • ½ citron
    šťáva z něj
  • ½ plechovka červených fazolí
    propláchuté a sceděné
  • 1 malá okurka
    nakrájená na kostičky
  • 85g rajčata cherry
    nakrájená na půlky
  • 2 (zhruba 140g každý) filety tresky
    bez kůže
  • 1 lžíce mouka pšeničná hladká
  • 1 lžíce kari
    jemné
  • 2 lžičky rostlinný olej
  • 4 tacos
    k podávání
  • zakysaná smetana
    k podávání
  • 1 limetka
    nakrájená na měsíčky

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal396
  • tuky19g
  • nasycené2g
  • sacharidy23g
  • cukry5g
  • vláknina9g
  • proteín35g
  • sůl1g

Postup přípravy

  • krok 1

    V misce smíchejte avokádo s citronovou šťávou. Přidejte fazole, okurku a rajčata, poté dobře promíchejte s trochou koření. Rybu nakrájejte na silné nudličky dlouhé jako prsty a v míse obalte v mouce s kari.

  • krok 2

    Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olej a poté plátky ryby smažte 1 minutu z každé strany, dokud nebudou opečené. Podávejte v tacos s fazolovým salátem, zakysanou smetanou a měsíčky limetky.

reklama
reklama
reklama
reklama