Rybí tacos na kari s fazolovým salátem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 2 porce
Přejít na suroviny
- 1 zralé avokádooloupané a nakrájené
- ½ citronšťáva z něj
- ½ plechovka červených fazolípropláchuté a sceděné
- 1 malá okurkanakrájená na kostičky
- 85g rajčata cherrynakrájená na půlky
- 2 (zhruba 140g každý) filety treskybez kůže
- 1 lžíce mouka pšeničná hladká
- 1 lžíce karijemné
- 2 lžičky rostlinný olej
- 4 tacosk podávání
- zakysaná smetanak podávání
- 1 limetkanakrájená na měsíčky
- kcal396
- tuky19g
- nasycené2g
- sacharidy23g
- cukry5g
- vláknina9g
- proteín35g
- sůl1g
Postup přípravy
krok 1
V misce smíchejte avokádo s citronovou šťávou. Přidejte fazole, okurku a rajčata, poté dobře promíchejte s trochou koření. Rybu nakrájejte na silné nudličky dlouhé jako prsty a v míse obalte v mouce s kari.
krok 2
Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olej a poté plátky ryby smažte 1 minutu z každé strany, dokud nebudou opečené. Podávejte v tacos s fazolovým salátem, zakysanou smetanou a měsíčky limetky.