reklama

Suroviny

  • 1 zralé avokádo, oloupané a nakrájené
  • ½ citron, šťáva z něj
  • ½ plechovka červených fazolí, propláchuté a sceděné
  • 1 malá okurka, nakrájená na kostičky
  • 85g rajčata cherry, nakrájená na půlky
  • 2 (zhruba 140g každý) filety tresky, bez kůže
  • 1 lžíce mouka pšeničná hladká
  • 1 lžíce kari, jemné
  • 2 lžičky rostlinný olej
  • 4 tacos, k podávání
  • zakysaná smetana, k podávání
  • 1 limetka, nakrájená na měsíčky

Postup přípravy

  • KROK 1

    V misce smíchejte avokádo s citronovou šťávou. Přidejte fazole, okurku a rajčata, poté dobře promíchejte s trochou koření. Rybu nakrájejte na silné nudličky dlouhé jako prsty a v míse obalte v mouce s kari.

  • KROK 2

    Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olej a poté plátky ryby smažte 1 minutu z každé strany, dokud nebudou opečené. Podávejte v tacos s fazolovým salátem, zakysanou smetanou a měsíčky limetky.

reklama
reklama
reklama
reklama