reklama

Suroviny

  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 velká cibule, nakrájená na kolečka
  • 400 g konzervovaná rajčata krájená, s česnekem a bylinkami
  • 100 ml rybí nebo zeleninový vývar
  • 300 g filé z uzené makrely
  • 50 g opečená strouhanka
  • 25 g parmazán, jemně nastrouhaný

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rozpalte gril na vysokou teplotu. Ve velké pánvi rozehřejte olej a poté cibuli 5 minut smažte, dokud cibule nezměkne. Přidejte rajčata a vývar, přiveďte k varu a vařte 5 minut. Okořeňte.

  • KROK 2

    Uzenou makrelu nastrouhejte na pánev, promíchejte, poté směs vyklopte do mělké misky a posypte strouhankou a parmazánem. Pečte 5 minut nebo dokud směs bublat a nezezlátne.

reklama
reklama
reklama
reklama