Rychlý rybí koláč
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 1 lžíce olivový olej
- 1 velká cibulenakrájená na kolečka
- 400 g konzervovaná rajčata krájenás česnekem a bylinkami
- 100 ml rybí nebo zeleninový vývar
- 300 g filé z uzené makrely
- 50 g opečená strouhanka
- 25 g parmazánjemně nastrouhaný
- kcal383
- tuky28g
- nasycené7g
- sacharidy14g
- cukry6g
- vláknina2g
- proteín20g
- sůl2.06g
Postup přípravy
krok 1
Rozpalte gril na vysokou teplotu. Ve velké pánvi rozehřejte olej a poté cibuli 5 minut smažte, dokud cibule nezměkne. Přidejte rajčata a vývar, přiveďte k varu a vařte 5 minut. Okořeňte.
krok 2
Uzenou makrelu nastrouhejte na pánev, promíchejte, poté směs vyklopte do mělké misky a posypte strouhankou a parmazánem. Pečte 5 minut nebo dokud směs bublat a nezezlátne.