reklama

  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 velká cibule
    nakrájená na kolečka
  • 400 g konzervovaná rajčata krájená
    s česnekem a bylinkami
  • 100 ml rybí nebo zeleninový vývar
  • 300 g filé z uzené makrely
  • 50 g opečená strouhanka
  • 25 g parmazán
    jemně nastrouhaný

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal383
  • tuky28g
  • nasycené7g
  • sacharidy14g
  • cukry6g
  • vláknina2g
  • proteín20g
  • sůl2.06g

Postup přípravy

  • krok 1

    Rozpalte gril na vysokou teplotu. Ve velké pánvi rozehřejte olej a poté cibuli 5 minut smažte, dokud cibule nezměkne. Přidejte rajčata a vývar, přiveďte k varu a vařte 5 minut. Okořeňte.

  • krok 2

    Uzenou makrelu nastrouhejte na pánev, promíchejte, poté směs vyklopte do mělké misky a posypte strouhankou a parmazánem. Pečte 5 minut nebo dokud směs bublat a nezezlátne.

reklama
reklama
reklama
reklama