Rychlý rybí koláč
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 1 lžíce olivový olej
- 1 velká cibule, nakrájená na kolečka
- 400 g konzervovaná rajčata krájená, s česnekem a bylinkami
- 100 ml rybí nebo zeleninový vývar
- 300 g filé z uzené makrely
- 50 g opečená strouhanka
- 25 g parmazán, jemně nastrouhaný
Postup přípravy
- KROK 1
Rozpalte gril na vysokou teplotu. Ve velké pánvi rozehřejte olej a poté cibuli 5 minut smažte, dokud cibule nezměkne. Přidejte rajčata a vývar, přiveďte k varu a vařte 5 minut. Okořeňte.
- KROK 2
Uzenou makrelu nastrouhejte na pánev, promíchejte, poté směs vyklopte do mělké misky a posypte strouhankou a parmazánem. Pečte 5 minut nebo dokud směs bublat a nezezlátne.