reklama

  • 1 lzice balti kari pasta
  • 500 g libový jehněčí steak
    z krku či kýty, nakrájený na kostky
  • 200 g basmati rýže
    propláchnutá pod studenou vodou
  • 400 ml jehněčí nebo kuřecí vývar
  • 200 g špenát

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal387
  • tuky12g
  • nasycené5g
  • sacharidy41g
  • cukry1g
  • vláknina1g
  • proteín32g
  • sůl1.05g

Postup přípravy

  • krok 1

    Rozpalte velkou pánev, orestujte kari pastu, dokud nebude voňavá, přidejte jehněčí maso, které pak ze všech stran opečte.

  • krok 2

    Přidejte rýži a vývar a dobře promíchejte. Přiveďte k varu, přikryjte pokličkou a vařte 15 minut na středním plameni, dokud rýže nezměkne.

  • krok 3

    Přimíchejte špenát, dejte na pánev poklici a před podáváním nechte nerušeně 5 minut vařit.

reklama
reklama
reklama
reklama