reklama

Suroviny

  • 3 lžíce olivový olej
  • 2 stroužky česneku, nadrobno nakrájený
  • 400 g bílé fazole z plechovky, opláchnuté a osušené
  • 140 g pečená červená paprika, z plechovky, nakrájená
  • 3 lžíce crème fraîche
  • 200 g čerstvé oloupané krevety,
  • hrst bazalka, listy, natrhané

Postup přípravy

  • KROK 1

    Na pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje, přidejte česnek a zlehka restujte do změknutí. Vmíchejte fazole a papriku, aby se obalily v oleji. Dále přidejte crème fraîche, přiveďte k varu, poté snižte teplotu a vařte 5 minut.

  • KROK 2

    Na pánvi rozehřejte zbylý olej, přidejte krevety a rychle opékejte, dokud nejsou rovnoměrně růžové. Bazalku vmíchejte do fazolí a rozdělte na 2 teplé talíře. Navrch dejte krevety a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama