
Rychlé krevetové kari
- Příprava a čas vaření
- Příprava -
- Vaření
- Velmi snadné
- Porce 2
Přejít na suroviny
- 2 lžíce kari pasty
- 1 cibulejemně nakrájená
- 200 g krevetrozmražených
- 400 g plechovka nasekaných rajčat
- koriandrlisty a stonky nakrájené
Nutriční hodnoty: per serving
- kcal166
- tuky4g
- nasycené1g
- sacharidy11g
- cukry8g
- vláknina3g
- proteín22g
- sůl1.08g
Postup přípravy
krok 1
Do woku nebo velké pánve nakapejte trochu oleje z kari pasty, jemně zahřejte a poté přidejte cibuli. Na mírném ohni smažte 4 minuty, dokud cibule nezměkne, poté vmíchejte pastu a vařte ještě pár minut.
krok 2
Vmíchejte krevety a rajčata a poté přiveďte k varu. Pokud používáte syrové krevety, vařte, dokud nezmění barvu a nejsou hotové. Pokud chcete, dochuťte koriandrem těsně před podávání, a to ideálně s vařenou rýží a chlebem naan.