reklama

  • 500 g červené zelí
    na jemné nudličky
  • 1 ks červená cibule
    na jemné proužky
  • 100 ml vinný ocet
    červený
  • 1 lžička cukr
    třtinový
  • 1 polévková lžíce jalovec

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal44
  • tuky0g
    s nízkým obsahem
  • nasycené0g
    s nízkým obsahem
  • sacharidy7g
  • cukry5g
  • vláknina3g
  • proteín2g
  • sůl0.1g

Postup přípravy

  • krok 1

    Dejte zelí do velké žáruvzdorné mísy. Cibuli dejte do kastrůlku s octem, cukrem a kuličkami jalovcovce. Zahřívejte, přiveďte k varu a vypněte. Přidejte ocet do zelí, dobře promíchejte a nechte úplně vychladnout. Uložte v lednici až doby, než budete podávat.

reklama
reklama
reklama
reklama