reklama

Suroviny

  • 400 g kuřecí prsa, malé filety
  • 3 lžíce olivový olej
  • 4 ks broskve, zralé, zbavené pecek a nakrájené na čtvrtky
  • 4 lžičky sherry ocet
  • 1 lžíce med, světlý
  • 1 ks chilli paprička, červená, jemně nasekaná
  • 110 g listový salát – směs
  • 100 g feta sýra, rozdrobený

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rozpalte pánev a vlijte do ní ½ lžíce oleje. Kuřecí kousky okořeňte solí a pepřem a na oleji opékejte 3-4 minuty z každé strany nebo dokud nebudou propečené. Dejte je na talíř odpočinou.

  • KROK 2

    Plátky broskve pak vhoďte do ½ lžíce oleje a trochu je posypte čerstvě mletým černým pepřem. Grilujte je na řezaných stranách 1-2 minuty z každé strany.

  • KROK 3

    Smíchejte zbývající olivový olej, ocet, med a chilli. Promíchejte s listy salátu a rozdělte na 4 talíře. Navrch položte kuřecí maso a plátky broskví a posypte fetou. Pokapejte uvolněnou šťávou z kuřete a rovnou podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama