Salát s melounem, krevetami a avokádem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 1 cibule červenámalá, jemně nasekaná
- 1 větší stroužek česnekrozmačkaný
- 1 chilli papričkamalá, jemně nasekaná
- 1 limetkašťáva
- 1 lžíce ocetrýžový nebo vinný
- 1 lžička krupicový cukr
- 1 klínek melounzbavený semínek a nakrájený na kostky
- 1 avokádonakrájené na kostky
- 1 malý svazek koriandrlisty, nasekané
- 200 g vařené tygří krevetyrozmražené (pokud jsou zmražené)
- kcal179
- tuky8g
- nasycené1g
- sacharidy14g
- cukry13g
- vláknina2g
- proteín13g
- sůl0.91g
Postup přípravy
krok 1
Cibuli dejte do střední mísy s česnekem, chilli, limetkovou šťávou, octem, cukrem a trochou koření. Nechte 10 minut marinovat.
krok 2
Přidejte meloun, avokádo, koriandr a krevety a poté jemně promíchejte a servírujte.