reklama

  • 1 cibule červená
    malá, jemně nasekaná
  • 1 větší stroužek česnek
    rozmačkaný
  • 1 chilli paprička
    malá, jemně nasekaná
  • 1 limetka
    šťáva
  • 1 lžíce ocet
    rýžový nebo vinný
  • 1 lžička krupicový cukr
  • 1 klínek meloun
    zbavený semínek a nakrájený na kostky
  • 1 avokádo
    nakrájené na kostky
  • 1 malý svazek koriandr
    listy, nasekané
  • 200 g vařené tygří krevety
    rozmražené (pokud jsou zmražené)

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal179
  • tuky8g
  • nasycené1g
  • sacharidy14g
  • cukry13g
  • vláknina2g
  • proteín13g
  • sůl0.91g

Postup přípravy

  • krok 1

    Cibuli dejte do střední mísy s česnekem, chilli, limetkovou šťávou, octem, cukrem a trochou koření. Nechte 10 minut marinovat.

  • krok 2

    Přidejte meloun, avokádo, koriandr a krevety a poté jemně promíchejte a servírujte.

reklama
reklama
reklama
reklama