Salát s melounem, krevetami a avokádem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 1 cibule červená, malá, jemně nasekaná
- 1 větší stroužek česnek, rozmačkaný
- 1 chilli paprička malá, jemně nasekaná
- 1 limetka, šťáva
- 1 lžíce ocet, rýžový nebo vinný
- 1 lžička krupicový cukr
- 1 klínek meloun, zbavený semínek a nakrájený na kostky
- 1 avokádo, nakrájené na kostky
- 1 malý svazek koriandr, listy, nasekané
- 200 g vařené tygří krevety, rozmražené (pokud jsou zmražené)
Postup přípravy
- KROK 1
Cibuli dejte do střední mísy s česnekem, chilli, limetkovou šťávou, octem, cukrem a trochou koření. Nechte 10 minut marinovat.
- KROK 2
Přidejte meloun, avokádo, koriandr a krevety a poté jemně promíchejte a servírujte.