reklama
Loading...

  • 280 g zelených fazolek
    odřízněte konec stonku
  • 3 velké pomeranče
  • 250 g předvařené řepy
    (ne v octě), nakrájené na tenké klíčky
  • 100 g pražených lískových ořechů
    hrubě nasekaných
  • 150 g baby špenátu

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal178
  • tuky11g
  • nasycené1g
  • sacharidy15g
  • cukry14g
  • vláknina5g
  • proteín5g
  • sůl0.2g
reklama

Postup přípravy

  • krok 1

    Fazole vařte 2 minuty ve vroucí vodě, sceďte a nechte vychladnout pod studenou vodou, poté dobře sceďte – měly by stále pěkně křupat.

  • krok 2

    Ostrým nožem odstraňte slupku z pomerančů a poté pomeranče rozkrojte. Šťávu z dřeně vymačkejte do malé zavařovací sklenice.

  • krok 3

    Plátky pomeranče, červenou řepu, fazole, lískové oříšky a nakonec špenát navrstvěte na velký talíř. Okořeňte a zakápněte trochou pomerančové šťávy.

Loading...
Loading...
reklama
reklama
reklama
reklama