Salát z cizrny a jablek
- Příprava a čas vaření
- Celkový čas
- Velmi snadné
- Porce 4
Skip to ingredients
Suroviny
- 4 jarní cibulky, nasekané
- 1 malý celer, nakrájený na hranolky
- 2 zelená jablka, nakrájená na kostičky
- 2 lžíce zlatých rozinek sultánek
- 400 g cizrny, opláchnuté a okapané
- koriandr, nasekaný
- 2 velké hrsti mixu salátových listů
DRESINK
- 2 lžičky kari pasty (jakákoliv indická se hodí)
- 2 lžíce mango chutney
- 3 lžíce řeckého jogurtu
- 1 limetka, vymačkaná šťáva
Postup přípravy
- KROK 1
Smíchejte ingredience na dresink a dobře prošlehejte, aby se spojily.
- KROK 2
V míse smíchejte všechny suroviny, kromě listů salátu a přidejte k nim dresink. Dobře promíchejte. Dochutit můžete solí a pepřem.
- KROK 3
Listy salátu nachystejte na talíř, doplňte směsí s dresinkem a koriandrem.