reklama

Suroviny

  • 4 ks hrušky, zralé, nakrájené podélně na plátky o tloušťce 1 cm
  • 2 lžíce olivový olej
  • 1 lžíce vinný ocet bílý
  • 1 lžíce med
  • 250 g listový salát – směs
  • 150 g modrý sýr, rozdrobený
  • opečený chléb, k podávání (nemusí být)

Postup přípravy

  • KROK 1

    Hrušky dejte do mísy a zakápněte 1 lžičkou oleje. Rozehřejte pánev a poté hrušky opékejte po dávkách 1 minutu z každé strany. Dejte stranou vychladnout.

  • KROK 2

    Smíchejte zbývající olej, ocet a med. Přidejte hrušky, listy salátu a sýr, rozdělte na 4 talíře a pokapejte dresinkem. Podávejte s chlebem, chcete-li.

reklama
reklama
reklama
reklama