
Červená řepa z pánve s medem a hořčicí
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- Porce 4
Přejít na suroviny
- 3 bulvy syrové řepyoloupané a nakrájené na nudličky nebo nastrouhané nahrubo
- šťáva 1 citronu
- 1 lžíce tekutý med
- 1 lžíce hrubozrnná hořčice
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal44
- tuky1g
- nasycené0g
- sacharidy9g
- cukry8g
- vláknina2g
- proteín2g
- sůl0.28g
Postup přípravy
krok 1
Na velké nepřilnavé pánvi restujte červenou řepu 2 minuty. Přidejte citronovou šťávu a vařte ještě 1 minutu. Zakápněte medem a hořčicí a promíchejte, aby se červená řepa obalila. Ihned podávejte.