
Červená řepa z pánve s medem a hořčicí
Porce 4
Velmi snadné
Příprava
Vaření
Skvělá zeleninová příloha, která se hodí třeba k vepřovému, klobáskám, steaku nebo i rybě. Ideální do zimního období, kdy máme zeleniny na talíři mnohem méně, než by bylo vhod!
Přejít na suroviny
- 3 bulvy syrové řepyoloupané a nakrájené na nudličky nebo nastrouhané nahrubo
- šťáva 1 citronu
- 1 lžíce tekutý med
- 1 lžíce hrubozrnná hořčice
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal44
- tuky1g
- nasycené0g
- sacharidy9g
- cukry8g
- vláknina2g
- proteín2g
- sůl0.28g
Postup přípravy
krok 1
Na velké nepřilnavé pánvi restujte červenou řepu 2 minuty. Přidejte citronovou šťávu a vařte ještě 1 minutu. Zakápněte medem a hořčicí a promíchejte, aby se červená řepa obalila. Ihned podávejte.