Jednoduché máslové fazole s citronem a petrželkou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 1 lžíce olivový olej
- 1 velká cibulenakrájená
- 1 stroužek česnekrozmačkaný
- 800 g fazolemáslové, konzervované, opláchnuté a osušené
- 1 citronkůra a šťáva
- 1 svazek petrželkanasekané
- kcal134
- tuky4g
- nasycené0g
- sacharidy19g
- cukry4g
- vláknina6g
- proteín8g
- sůl1.29g
Postup přípravy
krok 1
Na pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli a opékejte 10-15 minut do změknutí. Na poslední minutu přidejte česnek a poté vmíchejte fazole, aby se prohřály. Přidejte citronovou kůru a šťávu. Před podáváním vmíchejte nasekanou petrželku.