reklama

  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 velká cibule
    nakrájená
  • 1 stroužek česnek
    rozmačkaný
  • 800 g fazole
    máslové, konzervované, opláchnuté a osušené
  • 1 citron
    kůra a šťáva
  • 1 svazek petrželka
    nasekané

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal134
  • tuky4g
  • nasycené0g
  • sacharidy19g
  • cukry4g
  • vláknina6g
  • proteín8g
  • sůl1.29g

Postup přípravy

  • krok 1

    Na pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli a opékejte 10-15 minut do změknutí. Na poslední minutu přidejte česnek a poté vmíchejte fazole, aby se prohřály. Přidejte citronovou kůru a šťávu. Před podáváním vmíchejte nasekanou petrželku.

reklama
reklama
reklama
reklama