reklama

Suroviny

  • 1 lžíce sezamový olej
  • zázvor, o velikosti palce, nakrájený na slabé nudličky
  • 300 g růžičková kapusta, očištěná a rozpůlená
  • 250 g fazolové klíčky
  • 1 malý svazek jarní cibulka, šikmo nakrájená
  • 1 lžíce med, tekutý
  • 2 lžíce sojová omáčka, plus navíc na servírování
  • 1 lžíce sezamová semínka

Postup přípravy

  • KROK 1

    Ve woku nebo velké pánvi rozehřejte olej. Zázvor a růžičkovou kapustu restujte 5-6 minut, dokud lehce nezhnědnou. V případě potřeby přidejte během smažení několik lžic vody.

  • KROK 2

    Vhoďte fazolové klíčky, jarní cibulku, med a sójovou omáčku a za stálého míchání smažte 1 minutu. Posypte sezamovými semínky a ihned podávejte zakápnuté sójovou omáčkou, chcete-li.

reklama
reklama
reklama
reklama