reklama

  • 1 lžíce sezamový olej
  • zázvor
    o velikosti palce, nakrájený na slabé nudličky
  • 300 g růžičková kapusta
    očištěná a rozpůlená
  • 250 g fazolové klíčky
  • 1 malý svazek jarní cibulka
    šikmo nakrájená
  • 1 lžíce med
    tekutý
  • 2 lžíce sojová omáčka
    plus navíc na servírování
  • 1 lžíce sezamová semínka

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal112
  • tuky6g
  • nasycené1g
  • sacharidy10g
  • cukry8g
  • vláknina5g
  • proteín6g
  • sůl1.38g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve woku nebo velké pánvi rozehřejte olej. Zázvor a růžičkovou kapustu restujte 5-6 minut, dokud lehce nezhnědnou. V případě potřeby přidejte během smažení několik lžic vody.

  • krok 2

    Vhoďte fazolové klíčky, jarní cibulku, med a sójovou omáčku a za stálého míchání smažte 1 minutu. Posypte sezamovými semínky a ihned podávejte zakápnuté sójovou omáčkou, chcete-li.

reklama
reklama
reklama
reklama