Letní bramborový salát
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- + chlazení
- Snadné
- 6 porcí
Přejít na suroviny
- 750 g nové brambory
- 75 ml podmáslí
- 2 lžíce majonéza
- 1 lžíce dijonská hořčice
- 1 lžíce bílý vinný ocet
- 1/2 lžičky cukrkrystal
- 100 g ředkvičkynakrájené
- 1 lžíce mák
- 20 g řeřichak podávání
- kcal119
- tuky3g
- nasycené1g
- sacharidy21g
- cukry3g
- vláknina2g
- proteín3g
- sůl0.4g
Postup přípravy
krok 1
Brambory dejte do hrnce s osolenou vodou, přiveďte k varu a vařte 12 minut do měkka. Slijte a nechte zchladnout.
krok 2
Podmáslí, majonézu, hořčici, ocet a moučkový cukr promíchejte s trochou soli a pepře. Jakmile brambory vychladnou, promíchejte je s dresinkem, ředkvičkami a mákem. Před podáváním posypte řeřichou.