reklama

Suroviny

  • 750 g nové brambory
  • 75 ml podmáslí
  • 2 lžíce majonéza
  • 1 lžíce dijonská hořčice
  • 1 lžíce bílý vinný ocet
  • 1/2 lžičky cukr krystal
  • 100 g ředkvičky, nakrájené
  • 1 lžíce mák
  • 20 g řeřicha, k podávání

Postup přípravy

  • KROK 1

    Brambory dejte do hrnce s osolenou vodou, přiveďte k varu a vařte 12 minut do měkka. Slijte a nechte zchladnout.

  • KROK 2

    Podmáslí, majonézu, hořčici, ocet a moučkový cukr promíchejte s trochou soli a pepře. Jakmile brambory vychladnou, promíchejte je s dresinkem, ředkvičkami a mákem. Před podáváním posypte řeřichou.

reklama
reklama
reklama
reklama