reklama

  • 750 g nové brambory
  • 75 ml podmáslí
  • 2 lžíce majonéza
  • 1 lžíce dijonská hořčice
  • 1 lžíce bílý vinný ocet
  • 1/2 lžičky cukr
    krystal
  • 100 g ředkvičky
    nakrájené
  • 1 lžíce mák
  • 20 g řeřicha
    k podávání

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal119
  • tuky3g
  • nasycené1g
  • sacharidy21g
  • cukry3g
  • vláknina2g
  • proteín3g
  • sůl0.4g

Postup přípravy

  • krok 1

    Brambory dejte do hrnce s osolenou vodou, přiveďte k varu a vařte 12 minut do měkka. Slijte a nechte zchladnout.

  • krok 2

    Podmáslí, majonézu, hořčici, ocet a moučkový cukr promíchejte s trochou soli a pepře. Jakmile brambory vychladnou, promíchejte je s dresinkem, ředkvičkami a mákem. Před podáváním posypte řeřichou.

reklama
reklama
reklama
reklama