reklama

  • 4 ks jarní cibulky
    nakrájené na dlouhé tenké proužky
  • 1/4 malá červená cibule
    na tenké plátky
  • 1/2 lžičky olej z praženého sezamu
  • 1 lžička chilli vločky
    gochugaru

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal45
  • tuky3g
  • nasycené0g
  • sacharidy3g
  • cukry2g
  • vláknina1g
  • proteín1g
  • sůl0g

Postup přípravy

  • krok 1

    Jarní cibulku i červenou cibulku dejte do velké misky s ledovou vodou a namočte alespoň na 5 minut (nebo až 2 hodiny) do lednice, dokud se jarní cibulky nezkroutí.

  • krok 2

    Těsně před podávání cibulky dobře sceďte, odstřeďte v odstředivce na salát nebo osušte v utěrce a poté přendejte do středně velké mísy. Přidejte sezamový olej, gochugaru a špetku soli. Promíchejte, aby se vše propojilo a ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama