reklama

Suroviny

  • 4 ks jarní cibulky, nakrájené na dlouhé tenké proužky
  • 1/4 malá červená cibule, na tenké plátky
  • 1/2 lžičky olej z praženého sezamu
  • 1 lžička chilli vločky gochugaru

Postup přípravy

  • KROK 1

    Jarní cibulku i červenou cibulku dejte do velké misky s ledovou vodou a namočte alespoň na 5 minut (nebo až 2 hodiny) do lednice, dokud se jarní cibulky nezkroutí.

  • KROK 2

    Těsně před podávání cibulky dobře sceďte, odstřeďte v odstředivce na salát nebo osušte v utěrce a poté přendejte do středně velké mísy. Přidejte sezamový olej, gochugaru a špetku soli. Promíchejte, aby se vše propojilo a ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama