reklama

Suroviny

  • 250 ml majonéza
  • 1 ks citron
  • 2 lžíce jablečný ocet
  • 2 lžíce hořčice celozrnná
  • 1 lžička sůl, celerová
  • 1/4 hlávky bílé zelí, velmi jemně nakrájená
  • 1/4 hlávky červené zelí, velmi jemně nakrájená
  • 2 ks mrkev, na jemné proužky
  • 1 ks červená cibule, velká, na kostky
  • 2 řapíky celeru, jemně nakrájené

Postup přípravy

  • KROK 1

    V míse smíchejte majonézu, citronovou kůru a šťávu, ocet, hořčici a celerovou sůl.

  • KROK 2

    Přidejte pokrájené zelí, mrkev, cibuli a celer. Dobře promíchejte a dejte vychladit. Salát můžete připravit i den předem, než ho budete jíst.

reklama
reklama
reklama
reklama