reklama

  • 250 ml majonéza
  • 1 ks citron
  • 2 lžíce jablečný ocet
  • 2 lžíce hořčice
    celozrnná
  • 1 lžička sůl
    celerová
  • 1/4 hlávky bílé zelí
    velmi jemně nakrájená
  • 1/4 hlávky červené zelí
    velmi jemně nakrájená
  • 2 ks mrkev
    na jemné proužky
  • 1 ks červená cibule
    velká, na kostky
  • 2 řapíky celeru
    jemně nakrájené

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal262
  • tuky24g
  • nasycené4g
  • sacharidy8g
  • cukry7g
  • vláknina3g
  • proteín2g
  • sůl1.3g

Postup přípravy

  • krok 1

    V míse smíchejte majonézu, citronovou kůru a šťávu, ocet, hořčici a celerovou sůl.

  • krok 2

    Přidejte pokrájené zelí, mrkev, cibuli a celer. Dobře promíchejte a dejte vychladit. Salát můžete připravit i den předem, než ho budete jíst.

reklama
reklama
reklama
reklama