Salát s melounem a rajčaty
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- 2 porce
Přejít na suroviny
- ½ meloun (žlutý, Cantaloupe nebo Galia)zralý, nakrájený na velké kousky
- ¼ okurkaoloupaná a nakrájená na kousky
- 3 ks rajčenakrájené
- ½ svazku mátanahrubo nasekaná
- ½ svazku koriandrnahrubo nasekaný
- 1 lžíce olivový olej
- ¼ lžičky mátová omáčka
- 1 ks bagetaopečená, k podávání
- kcal144
- tuky6g
- nasycené1g
- sacharidy19g
- cukry19g
- vláknina5g
- proteín4g
- sůl0.12g
Postup přípravy
krok 1
Ve velké míse opatrně smíchejte meloun, okurku, rajčata a bylinky. Promíchejte olivový olej s mátovou omáčkou, trochou soli a pepře, a vzniklým dresinkem zalijte ostatní ingredience. Vše opět promíchejte, aby se kousky zeleniny obalily v mátovém dresinku. Podávejte vychlazené s plátky opečené bagety, potřenými stroužkem česneku (nemusí být).