Salát s melounem a rajčaty
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- 2 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- ½ meloun (žlutý, Cantaloupe nebo Galia) zralý, nakrájený na velké kousky
- ¼ okurka, oloupaná a nakrájená na kousky
- 3 ks rajče, nakrájené
- ½ svazku máta, nahrubo nasekaná
- ½ svazku koriandr, nahrubo nasekaný
- 1 lžíce olivový olej
- ¼ lžičky mátová omáčka
- 1 ks bageta, opečená, k podávání
Postup přípravy
- KROK 1
Ve velké míse opatrně smíchejte meloun, okurku, rajčata a bylinky. Promíchejte olivový olej s mátovou omáčkou, trochou soli a pepře, a vzniklým dresinkem zalijte ostatní ingredience. Vše opět promíchejte, aby se kousky zeleniny obalily v mátovém dresinku. Podávejte vychlazené s plátky opečené bagety, potřenými stroužkem česneku (nemusí být).